aanmelden

Contact


Per telefoon
U kunt telefonisch contact opnemen. Tel: 030-8893070. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken met vermelding voor wie het bericht bedoeld is. Doorgaans wordt u binnen 1 à 2 dagen teruggebeld.

Via het contactformulier


Verzekering


Verzekerde zorg
Tweede lijns psychotherapie valt onder de verzekerde zorg. Eerst zal uw eigen risico bij u in rekening worden gebracht. Als u bij een verzekering aangesloten ben waarmee ik geen contract heb dan wordt bij een natura polis niet de hele behandeling vergoed. In geval van een restitutiepolis wordt een groter deel van de behandeling of de gehele behandeling vergoed. Als ik met een verzekering wel een contract heb dan zal de behandeling vergoed worden. Met de volgende zorgverzekeraars heb ik een contract afgesloten (Mocht uw verzekeraar er niet bij staan dan kan het zijn dat deze onder één van de genoemde verzekeraars valt):

  • Zilveren Kruis
  • Menzis
  • VGZ
  • DSW
  • Multizorg
  • Caresq

Niet vezekerde zorg
Psychoanalyse wordt sinds 2010 niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Deze behandeling moet dan ook geheel zelf betaald worden. In overleg met u zal ik een tarief afspreken naar draagkracht. Soms kan er ook aanspraak gedaan worden op beschikbare fondsen.
Niet alle diagnoses worden vergoed zoals relatieproblematiek en aanpassingsstoornis.

No-show beleid
Als u niet op de afspraak verschijnt of korter dan 24 uur van te voren zich afmeldt dan breng ik €45,00 in rekening.


Wachttijd


Wachttijd

  • Op dit moment is er geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen;

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier, of telefonisch via tel: 030-8893070. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken met vermelding voor wie het bericht bedoeld is. Doorgaans wordt u binnen 1 à 2 dagen teruggebeld.

Cileke Exler - Praktijk voor psychotherapie Houten
Cileke Exler
Sparrenhout 1
3991 PT Houten
T: 030-8893070
E: exler@psychotherapie-houten.nl